Суміш х/п “Традізі Дурум” ТМ LIVENDO, ТМ TRADIZY
Суміш хлібопекарська з активною мікрофлорою на основі закваски, що дозволяє легко виготовляти хлібобулочні вироби з рустикальним аромат стиглої пшениці ДУРУМ та хрусткою скоринкою крафтового хліба на заквасці. Суміш містить активну мікрофлору (дріжджі та молочнокислі бактерії), що зумовлюють процеси бродіння. Дозволяє легко створювати нові вироби на заквасці з різними смако-ароматичними властивостями: багет, чіабату, крафтовий хліб, хліб Кампань, Паве, молочний хліб, піцу і т.д.
Tradizy® Durum, Espirit du Levain є магією природи, але без відомих всім складнощів. Ви маєте беззаперечну можливість легко виготовляти хлібобулочні вироби на заквасці стабільної якості, використовуючи Tradizy® Durum. Створюйте нові вироби, використовуючи магію закваски з Tradizy®.
Рекомендації до застосування:
Лише для професійного використання
Додати 1 саше Tradizy® на 10 – 13 кг борошна згідно рецептури (запитуйте спеціально розроблений збірник рецептур з Tradizy®.) у тістомісильну машину. Внести сіль, воду і замішувати тісто.
Дозування:1,5-4% до маси борошна.
Упаковка:Коробка 8 кг, що містить 20 вакуумних саше вагою 400 г
Термін придатності:12 місяців
Температура зберігання:кімнатна
