Лесаффр є ключовим гравцем в сфері ферментації протягом більше століття, з товарообігом 2,2 мілрд євро та 10700 співробітників більше ніж 85 національностей.
Опираючись на власний досвід та різноманіття, ми працюємо зі споживачами, партнерами та науковцями, аби знайти найактуальніші відповіді на потреби в харчуванні, здоров’ї, натуральності та збереженні нашого довкілля.
Таким чином, ми щодня досліджуємо та розкриваємо безмежний потенціал мікроорганізмів.
Дрiжджове молочко, пресованi та сухi дрiжджi Групи Лесаффр продаються в усьому свiтi. Протягом свого розвитку компанiя концентрує зусилля на безперервнiй модернiзацiї та удосконаленнi технологiй виробництва хлiбопекарських дрiжджiв.
Сьогодні Група Лесаффр є власником 69 промислових об’єктiв, 78 комерцiйних структур, 10 дослідницьких центрiв, що розташованi на всiх континентах.
У своїй дiяльностi пiдприємство Лесаффр враховує потреби кожного клiєнта – вiд великих хлiбозаводiв до домогосподарок. Продукцiя компанiї продається у бiльш нiж 185 країнах свiту.
Вже, близько 170 рокiв для багатьох покупцiв в усьому свiтi ластiвка, логотип Групи, є символом високої якостi дрiжджiв.
Iсторiя групи Лесаффр, провiдного виробника хлiбопекарських дрiжджiв у свiтi, почалась у 1853 роцi, коли землевласники Луї Лесаффр та Луї Бондюель розпочали будiвництво заводу з виготовлення спирту із зерна та ялiвцю.
У 1871 роцi виникла iдея виробництва дрiжджiв для пекарень, якi на той час використовували власноруч виробленi закваски. Вже в наступному роцi розпочалось виробництво свiжих дрiжджiв у мiстечку Марк-ан-Бароль, що на пiвночi Францiї.
Цей перiод вважається народженням пiдприємства Лесаффр, яке стало першим промисловим виробником хлiбопекарських дрiжджiв в Європi.
Лесаффр прагне забезпечити здоровим харчуванням 9 млрд людей, в 2050, за рахунок максимального використання ресурсів нашої планети. Ми віримо, що ферментація є одним із найбільш надійних рішень цієї проблеми.