fbpx
Курс Євро на 27.02.2024: 1 EUR = 41.5985 UAH. Курс за тиждень

Lesaffre: працюємо з Вами заради спільного розвитку

Історія компанії Lesaffre бере свій початок ще у 1853 році, коли землевласники Луї Лесаффр і Луї Бондюель розпочали індустріальне виготовлення спирту. Згодом, через 18 років було відкрито завод з виготовлення пресованих дріжджів на півночі Франції. Цей період вважається народженням підприємства Lesaffre, яке стало першим промисловим виробником хлібопекарських дріжджів у Європі. Сьогодні компанії належить 35 дріжджових заводів у 23 країнах світу (в тому числі один в Україні). Наша продукція представлена у 185 країнах, і кожен третій хліб у світі випечений з використанням дріжджів Lesaffre. Наразі вже шосте покоління родини Лесаффр передає у спадок цінний досвід, оскільки обмін знаннями є важливим і створює передумови стабільності в майбутньому.
Сьогодні Lesaffre – компанія з власним виробництвом, потужними інвестиціями у наукові дослідження та промисловість. Виробнича та інноваційна діяльність групи Lesaffre охоплює такі сфери:
– Хлібопечення (дріжджі, поліпшувачі, суміші, закваски);
– Охорона здоров’я;
– Поліпшення смакових властивостей харчових продуктів;
– Промислова біотехнологія;
Компанія Лесаффр орієнтована насамперед на промисловий ринок і веде безперервну роботу зі створення нових продуктів – дріжджів, хлібопекарських поліпшувачів, сумішей, заквасок – з метою вчасного реагування на потреби ринку. Для постійної та ефективної співпраці з хлібопекарськими підприємствами компанія має у своїй структурі 44 Пекарських ЦентриTM, де щороку приймають тисячі виробників хліба з різних країн. В Україні Пекарський Центр Baking Center TM функціонує з 2002 року у місті Київ. Оснащені сучасним устаткуванням демонстраційні зали дають можливість обмінюватись досвідом, підвищувати професійний рівень, розробляти нові технології хлібобулочних виробів. Крім того, в Пекарському Центрі традиційно проходять спеціалізовані науково-практичні семінари, на які приїжджають технологи з усієї України. Учасники семінарів мають можливість отримати актуальну інформацію, ознайомитись з новими тенденціями на ринку хлібопечення, поглибити знання з певних технологій, зокрема, відкладеного випікання, виробництва заморожених напівфабрикатів, приготування святкової випічки і хліба на натуральних заквасках і ін. Наші рекомендації допомагають виробникам хліба ознайомитися з новими технологіями хлібопечення та успішно застосувати їх на практиці.
Знання технологів Lesaffre підкріплені широким практичним досвідом роботи як з європейським асортиментом хлібобулочних виробів, так і з роботою на вітчизняних підприємствах. Технологи Пекарських Центрів постійно удосконалюють свою майстерність, збагачуючи теоретичну базу і набуваючи практичних навичок у хлібопеченні.
Завдяки унікальній і динамічній роботі мережі Пекарських Центрів зберігається безпосередній контакт і дружні стосунки з партнерами. Так, у квітні цього року наші постійні партнери – провідні виробники хліба України – мали можливість бути присутніми на урочистому відкритті нового регіонального Пекарського Центру Lesaffre у Відні. Оснащений найсучаснішим технологічним обладнанням провідних виробників світу, його діяльність спрямована головним чином на промислових виробників та індустріальні виробничі процеси.
Для Lesaffre важливо, щоб ринок хлібобулочних виробів постійно розвивався, оскільки це відкриває для компанії нові можливості в продажу інгредієнтів. Тож, прагнучи зробити свій внесок в розвиток хлібопечення України, у червні цього року компанія «Лесаффр Україна» вже вчетверте провела конференцію «Bakery and Business». Дослідження поведінки споживачів, новітні технології, маркетингові та бізнесові рішення — це лише частина тем, які висвітлювались під час заходу. Об’єднавши більше 300 учасників з України і закордону, цей захід став своєрідним майданчиком для спілкування вітчизняних виробників хліба. Ця конференція дає можливість одержати інформацію про тенденції на ринку хліба, знайти нові бізнес-рішення в галузі, взяти ідеї для удосконалення асортименту хлібобулочних виробів, який би сподобався споживачу і приніс прибуток виробнику.
Як соціально відповідальна компанія, «Лесаффр Україна» бере участь у благодійній компанії фонду «Серця майбутнього». Цей фонд організований лікарями – дитячими кардіохірургами з Національного інституту серцево-судинної хірургії ім. М.М. Амосова, він допомагає дітям з вродженими вадами серця з усієї України. Створивши серію дизайнерських листівок, ми організували їх продаж під час роботи конференції. Таким чином учасники конференції теж разом з нами мали можливість допомогти діткам з тяжкими хворобами серця.
Отже, 2019-й рік був дуже насичений на події, проте, попереду ще багато цікавого. Ми не зупиняємося на досягнутому, працюємо над створенням нових інгредієнтів та маємо багато задумів і планів на 2020-й рік. Тож, давайте здійснимо їх разом!