Здобні булочні вироби займають вагому частку в асортименті хлібопекарських підприємств в ...
Житньо-пшеничний хліб здавна був традиційним хлібом для українського хлібопечення За часів ...
Сьогодні в світі є тенденція щодо збалансованої їжі з високою харчовою цінністю, що сприятиме ...
Форма, об’єм і забарвлення скоринки хлібобулочних виробів належать до тих основних показників ...
В Україні, як і в інших країнах Східної та Центральної Європи, склалися сильні традиції щодо ...
Останнім часом серед споживачів хлібобулочних виробів зберігається стійка тенденція до вибору ...
Останніми роками на вітчизняному ринку хлібопечення спостерігається скорочення споживання так ...
Коли відчуваєш аромати кориці, меду, гвоздики та цитрусових морозяного зимового вечора, вони ...
Асортимент хлібобулочних виробів, що випускається сьогодні в Україні, досить широкий і налічує ...
Декілька століть тому в Україні хлібобулочні вироби з житнього борошна були досить ...
Сьогодні є стійка тенденція до гастрономічної глобалізації, коли в одній тарілці чи на одному ...
На таке питання, звісно, не може бути однозначної відповіді, адже має значення багато факторів як ...
Дріжджі застосовувались у хлібопеченні ще в ті далекі часи, коли не було відомо ні про їхнє ...
Механізм формування смаку та аромату хліба — процес досить складний та багатостадійний, і ...
Сіль кухонна є незамінним інгредієнтом як для щоденного використання в побуті, так і для ...
Смак та аромат хліба — це настільки багатогранна оцінка продукту, для описання якої складно ...
В останні роки споживацькі інтереси і бажання, пов’язані з продуктами харчування, змінились, і це ...
Існує багато традицій, пов’язаних з святкуванням Великодня Але невід’ємною її частиною є ...
Історія компанії Lesaffre бере свій початок ще у 1853 році, коли землевласники Луї Лесаффр і Луї ...
Сьогодні виробництво листкових виробів в Україні є тенденцією ринку і має зростаючий попит ...